Mirakelpille giver vægttab – måske

Hvorfor motioner du? Er det fordi du elsker at bruge din sparsomme fritid på at knokle med din krop, svede og blive øm alle mulige steder? Eller er det kun, fordi du vil tabe dig?

Mange motionere garanteret, fordi det er fedt at bruge kroppen, mærke muskelgrupperne og energien efter en god træningstime. Men mange knokler i motionscenteret for at tabe sig – og bliver stressede og deprimerede, når tiden til motion ikke er tilstede.

Motion på pille

Spritny forskning bringer godt til dem, der primært træner for at tabe sig. Når du træner udskiller muskelvævet forskellige stoffer. Et stof, der produceret i forbindelse med motion er hormonet irisin, der omdanner hvidt fedt til brunt fed. Og til forskel fra det trælse hvide fedt, som der ikke er meget godt at sige om og har det med at blive siddende, hvor det sidder, så vil brunt fedt omdanne fedt til varme – det vil sige, at irisin via det brune fedt sætter gang i forbrændingen. Og så taber du dig.

Forsøgene er ret lovende, og de er publiceret i et af verdens mest anerkendte videnskabelige tidsskrifter (der er er danskere på forskerholdet!), men forsøgene er pt. kun udført på mus, så der går nogle år (10 år), før vi i bedste fald kan købe irisinpillen, som mirakelpillen der giver vægttab.

Indtil da: Sørg for at få masser af motion og spis varieret og fornuftigt – og ikke for meget!

Faktisk så tror Fed Sundhed, at vi hellere vil have rigtig motion end motion på pille. Men produktet vil klart være interessant for de, som af forskellige årsager ikke kan motionere. Indtil da må folk nøjes med slankepiller, der om ikke andet i det mindste kan hjælpe en til et mere effektivt vægttab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *