Tab dig på maven

Hvordan taber man sig på maven?

bille af samme kvinde som tyk og tynd passer ikke laengere i sine bukser 255x300

Dette spørgsmål stiller mange sig efterhånden som kiloene begynder at sætte sig. Mange danskere er i dag overvægtige, og rigtig mange kæmper med vægten og opnår at være konstant på slankekur. Det er dog nemt at tabe sig også på maven. Det hele handler om at fokusere på det rigtige.

Hvis du vil have en flad mave, er det første, du skal gøre at finde ud af om, det ikke er nødvendigt at tabe sig andre steder også. Med det mener jeg, at man ikke kan tabe sig på maven, hvis der også er problemer på arme, ryg, sider osv. Af erfaring ved jeg, at maven ofte er det sidste sted man taber sig. For at tabe sig de andre steder skal man have en madplan eller en slankekur således, du kan opnå et hurtigt vægttab.

Har man tabt sig således, man stort set kun kæmper med maven, er der typisk kun en metode tilbage – det er motion. Når slankekuren har gjort sig, er det svært at tabe det overflødige på maven. Hav i stedet tålmodighed og begynd at kigge på motion som løsningen på dette. Motion er dog godt mod en hel masse andre ting også, så derfor er det typisk den bedste metode at benytte sig af anyways.

Når man skal tabe sig med motion, gælder det om at vælge det rigtige, det nytter eksempelvis ikke at løfte vægte hvis man vil af med maven. Man skal have gang i mavemusklerne og konditionen.

Zumba, Kettlebells og almindelige maveøvelser

De bedste træningsmetoder er nemme at komme i gang med. Det er vigtigt, at de maveøvelser man udfører, styrker musklerne i maveregionen. En god øvelse er simpelthen bare den gode gamle mavebøjning. Det er en simpel øvelse, som næsten alle kan lave. Derudover er der også et hav af variationer til øvelsen, så man ikke går i stå lige med det samme.

Hvis ikke man er til maveøvelser, men mere er til det sociale, er et motionscenter måske det bedste. Efterhånden er der en masse motionscentre der får lavet Zumbahold. Zumba er meget effektivt for maveregionen og kan få dig veltrænet og hjælpe dig med at tabe fedt på maven.

Hvis du er mand og ikke kan forene dig med at danse sammen med en masse kvinder til sambarytmer, er Kettlebells måske mere noget for dig. Det er simple vægte man kan løfte, og med specifikke øvelser for maveregionen er det nemt at tabe sig og få en veltrænet krop. Kettlebells er en meget effektiv træningsmetode, der for alvor er ved at gøre sit indtog i Danmark.

En flad mave kommer ikke af blot at lave maveøvelser

Selvom maveøvelser helt sikkert vil hjælpe dig imod dit mål, så er det for det meste ikke nok for at få den ønskede flade mave. En flad mave kræver hårdt arbejde. For det første så er din kost altafgørende. Sørg for, at du er i energiunderskud. Det finder du ud af ved at beregne dit ligevægtsindtag. En god måde at komme i energiunderskud på er ved at dyrke dagligt motion. Det sikrer, at du får forbrændt nogle ekstra kalorier. Og det vil helt sikkert hjælpe til, at du kan tabe dig på maven.

Grunden til, at det ikke bare er nok at lave maveøvelser er, at der ikke er noget, der hedder punktforbrænding. Taber man sig så taber man sig hovedsagligt på hele kroppen. Jovist, er der da nogle med nogle gener, der gør det sværere for dem lige nøjagtig at komme af med det på maven, men smider det på armene med det samme. Det ændrer dog ikke på det faktum, at hvis du vil tabe dig på maven, skal du leve sundt, træne og være i energiunderskud – eller svine heldig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *