Onani – din sundhed vil takke dig!

På det seneste har den stået på løftede pegefingre fra Fed Sundhed om, at du hverken må spise for mange julekager eller gå amok i kantinen. Men nu kommer der noget rigtig fed sundhed, så frygt ej! Vi vil nu tage dig igennem en af livets små glæder – nemlig onani. Onani er godt for andet end blot afløsning for diverse andre udskejelser. Læs artiklen og du vil til hver en tid have det lidt ekstra godt med dig selv, når det kommer til onani.

Lad os lige starte med at slå fast, at det er fuldstændig normalt, alle gør det, og det er fuldkommen harmløst og ufarligt! Den gamle myte om, at man bliver blind af onani, tør vi godt at afvise (selvom Klovn The Movie beviser noget andet). Når det kommer til stykket, er onani faktisk det mest sikre sex, man kan dyrke – selv chancen for at blive afvist er væk. Der er dog selvfølgelig en vis risiko for, at man kan blive taget med bukserne nede i en uheldig situation, men så er det bare op på hesten igen – eller vibratoren.

mand traekker lidt ned i baeltet som holder bukserne oppe 1024x682

Hvad hjælper onani?

Når det kommer til stykket har onani faktisk en rigtig god indflydelse på mange faktorer såvel fysisk som psykisk. Her kommer der en liste for at give dig et nemt overblik i, hvad onani faktisk er godt for:

  • Stress reducerende
  • Kan hjælpe dig mod søvnbesvær
  • Øget blodcirkulation
  • Kan afhjælpe menstruationssmerter
  • Giver træning i at holde længere
  • Træner og styrker din bækkenbundsmuskel

Derudover giver onani dig også et vigtigt indblik i din seksuelle formåen. Det kan hjælpe dig til at finde ud af, hvad du nyder allermest.

Onani – bare fordi du kan

Udover listen med ting onani hjælper på, så skal du da helt klart bare gøre det fordi, det er sjovt, behageligt og tilfredsstillende. Der behøver ikke ligge nogen større videnskab bag onani. Det er nemt. Man behøver ingen remedier eller andre smarte produkter. Alt du har brug for, er dig selv!
På Fed Sundhed vil vi ikke give dig nogen restriktioner for, hvor meget du må onanere. Tværtimod! Vi siger: “Nej tak til slik. Ja tak til onani!”
Men husk lige på, at selvom onani er sundt, så opvejer det altså ikke det at gå amok i slikskålen, hvis du så bare går op og onanerer bagefter. Selvom det muligvis forbrænder et par kalorier, er det altså ikke en undskyldning, der er godkendt herinde fra.

Onani- ahvaffornoget?

Sidder du og er i tvivl om, hvad onani er, eller hvordan man gør, så må vi altså skuffe dig og sige, at du ikke er kommet til det rette sted! Du finder ingen gode råd til nærmere udførelse herinde. We don’t kiss ‘n tell. Det er selvfølgelig i orden at få større incitament til onani efter, at du har læst, hvordan det gør godt for din almene sundhed. Det håber vi da næsten.
Der er ingen grund til at have dårlig samvittighed over onani. Alle gør det! Og det er samtidig sundt!

Hvis du vil læse lidt om, hvordan man gør, så tjek det her link til Wikipedia ud. Eller besøg Luxsex.dk for at finde hjælpemidler til din nye bedste hobby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *