Orgasme har sundheds-power

I 1921 blev 700 kvinder og 800 mænd rekrutteret til et videnskabeligt projekt i USA. De 1500 personer var på det tidspunkt 10 år, og de blev efterfølgende fulgt i omkring 80 år. Projektet samlede meget data og til sidst stod et særligt svar meget klart: Kvinder, som ofte får orgasme under samleje, lever længere end kvinder, der bliver tilfredsstillet i mindre grad. Mændenes data viste ikke samme klare sammenhæng mellem orgasme og et langt liv.

Det vides ikke præcist, hvorfor udfaldet er, som det er – men som kvinde er det helt klart, at man bør satse på mange gode orgasmer, hvis man drømmer om et langt liv. Drop hovedpinen, drop tankerne om tøjvask, madpakker, julegaver, ferierejser, fremtiden og alt det andet, der tit kører rundt i kvinders hoveder, og hiver dem ud af nuet. Kom tilbage til nuet! Her finder du den gode orgasme! Det er sundheds-power for krop og sind.

woman 506120 1920 1024x683

Hvad gør orgasme for din sundhed?

Orgasme letter spændinger, og sænker dit stressniveau.

Orgasme er et naturligt afslappende middel, der giver dig en god søvn igennem et forhøjet endofin-niveau, der virker beroligende og afslappende.

Orgasme regulerer din appetit og sænker trangen til fast food og junk food gennem produktion af phenethylamin (en naturlig amphetamin-lignende neurotransmitter).

Orgasme er en fysisk aktivitet, der forbrænder kalorier.

Orgasme får dig til at glemme smerter som for eksempel hovedpine. Det er igen endofin-produktionen, der hjælper din krop. For nogle kvinder er dette respons så kraftigt, at det øger smertetærsklen med op til 70 %!

En god orgasme får hovedpinen væk – også din spændingshovedpine.

Altså, brug flere orgasmer i din hverdag og i dit liv til at få styr på din vægt, din søvn, dine spændinger og smerter i kroppen. Lyder det ikke som genial medicin? Som kvinde kan du i tilgift forvente er langt liv. Og selv om data for mændene i det store projekt ikke viste en sikker sammenhæng mellem mange orgasmer og et langt liv – ja så kan man jo som mand stadig nyde orgasmen og de ovenstående effekter.

Orgasme og krop og sind

Orgasmen indvirker både på din krops fysiske og mentale tilstand. Det er sundt for din krop, og det er godt for dit humør og dit parforhold. På den både adskiller orgasme i forbindelse med samleje fra orgasme i forbindelse med onani. Oplevelsen af nærhed og samhørighed giver orgasmen ved samleje en ekstra power, og måske er det den faktor, der har større indflydelse på kvinders livsbane end på mænds?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *